Et intelligent sous vide-kar

I mere end 25 år har vi arbejdet med automation. Det har givet os et unikt udgangspunkt for at producere et af markedets mest avancerede sous vide-kar

BIPA Gastros primære fokus på brugervenlighed og funktionalitet med et design, som passer ind i det professionelle køkken, har resulteret i et sous vide-kar, der opfylder de fleste krav, som kan forventes i dag til denne type anlæg; både i form af nem, intuitiv betjening, dokumentation til egenkontrol samt fyldestgørende dokumentation over for relevante kontrolmyndigheder.

 

Sous vide-karret er udstyret med sensorer og følere, som danner den optimale ramme for datalogning af produktionsværdier samt monitorering af igangværende sous vide-produktion. Disse funktioner, kombineret med overførsel af data til cloud, gør det muligt for BIPA Gastro at overvåge sous vide-produktionen og efterfølgende kontrollere, om anlægget fungerer optimalt, og hvis nødvendigt, igangsætte analyse af mulige tiltag for en optimal produktion.

 

Jeres garanti for høj fødevaresikkerhed

Den absolut højeste fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er et af vores nøgleområder. Fra dag et har det været øverst på vores liste over funktionalitet. Vi har sikret, at vores sous vide-kar overholder alle gældende regler og love. Men vi er ikke stoppet her.

Det betyder, at alle produktioner og værdier bliver logget, og karret sikrer, at produktionen altid opnår høj fødevaresikkerhed.

Det giver vores kunder mulighed for at dokumentere hele processen samt den nødvendige risikodokumentation, hvis fødevaremyndighederne beder om dette. Det er helt unikt i denne branche, hvilket giver tryghed. En tryghed, der ikke kun er gældende for personalet, men også for slutbrugeren.

I kan altid få hjælp

Support og monitorering

Det er vigtigt for os, at I aldrig føler jer alene eller fortabt i forhold til brugen af jeres sous vide-kar. Når I har købt et kar, bliver I en del af vores fællesskab, hvor I kan læse mere om sous vide, få inspiration til opskrifter, men endnu vigtigere; I får adgang til at snakke med vores erfarne sous vide-eksperter gennem chat.

Det giver os mulighed for at monitorere alle produktioner, hvis I ønsker det, og på samme tid være tilgængelige for fejlfinding og support. Det er slut med lange telefonkøer!

Support og monitorering er en del af vores supportpakke, der er en obligatorisk del af produktionsapparatet, da vi derigennem kan garantere, at jeres produktioner overholder de gældende regler og love for fødevaresikkerhed.

Datalogning direkte i skyen

For at sikre, at alle produktioner, batches og værdier er logget korrekt, bliver data automatisk sendt direkte i skyen. Data opbevares og kommunikeres efter IEC 62443, hvor det på samme tid er muligt at tilgå disse eksternt.

Det betyder blandt andet, at I med ro i sindet kan være sikre på, at al data opbevares efter de gældende regler og love.

Reservedelsaftale

Som en ekstra service tilbyder vi også en reservedelsaftale, hvor vi yder udvidet garanti på komponenter. Hvis en komponent, mod al forventning, går i stykker, fremsender vi hurtigst muligt en ny. I skal selv sørge for udskiftning af komponent i samarbejde med lokal tekniker.

Simpelt og effektivt.

Et fællesskab

Sous vide-markedet vokser dag for dag. Det gælder ikke kun den private del, men også industrien. Vi ønsker at udbrede kendskab og udnyttelse af Sous Vide mest muligt så derfor deler vi opskrifter, viden og ideer omkring Sous Vide produktion med vores brugere af produktionsudstyret.

Fleksibel opsætning af varmeprofil

Sous vide-karret indeholder mulighed for at lave 5-trin i varmeprofilen med en kombination af vandtemperatur eller kernetemperatur som mål for aktivering af holdetid. Produktionsværdier logges og figurerer altid på den enkelte rapport for at give et komplet overblik over processen.

 

Nedkøling af produkt

Nedkølingsfasen er en vigtig del af sous vide-processen. Denne proces startes, når de angivne produktionsværdier er opnået, og når slutproduktet har opnået den højest mulige fødevaresikkerhed. Nedkøling til 10°C skal ske på under tre timer, hvilket er i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens anbefalinger for at undgå vækst af bakterier.

 

Recepter

Sous vide-karret leveres med et receptsystem. BIPA Gastro assisterer med opsætning af recepter i forbindelse med idriftsættelsen af anlægget. Efterfølgende vil brugeren altid kunne få assistance i forbindelse med Pluskonceptet, hvor BIPA Gastro deler ud af erfaringer gjort ved sous vide-produktion. Brugeren får derfor et brugbart produkt fra første produktion. Efterfølgende kan brugeren implementere sine egne erfaringer i systemet.

 

Ekstern betjening og overvågning af sous vide-kar

Det intelligente sous vide-kar er koblet direkte på internettet, hvilket giver brugeren mulighed for at fjernbetjene produktionen samt overvåge processen. På baggrund af de loggede produktionsværdier overvåges sensorer, aktuatorer og funktionerne i sous vide-karret kontinuerligt. Dette giver BIPA Gastro mulighed for at yde ekstern support og assistance.

 

Energi- og vandforbrug

Under sous vide-produktion registreres energi- og vandforbrug, hvilket giver et komplet overblik over produktionsomkostninger pr. batch.

 

Varmeprogram

Sous vide-karrets varmefunktion kan startes særskilt med indtastning af temperatur og vandniveau.

Køleprogram

Sous vide-karrets kølefunktion kan startes særskilt med indtastning af vandniveau.

Rengøringsprogram

Sous vide-karret indeholder et rengøringsprogram for nem og enkel rengøring af rørsystem samt den indvendige del af karret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.