BIPA Gastro

Det intelligente sous vide anlæg til fødevareindustrien

Om BIPA Gastro

BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og automationsbranchen, hvor sporbarhed, datalogning og visualisering er en selvfølgelighed, har BIPA Gastro designet, udviklet og produceret markedets mest nyskabende og intelligente produktionsanlæg til storkøkkener, delikatesser etc., som vil producere professionelt og fødevaresikkert efter den originale sous vide-metode.

Et intelligent sous vide anlæg

Den teknologiske udvikling har givet os nye, unikke muligheder. Vores sous vide-kar er topmoderne, hvor vi gennem datalogning- og visualisering styrker hele produktionsapparatet – og på samme tid gør det nemt for personalet.

Vi ved, hvor vigtig fødevaresikkerhed er – uafhængigt af produktionsstørrelse. Vores sous vide-kar, kombineret med avanceret datalogning direkte i skyen, sikrer, at I overholder selv de strengeste krav til jeres produktionsapparat.

Sous vide derfor

Sous vide giver storkøkkener, delikatesseafdelinger osv. nye, unikke muligheder for at producere ensartede produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og den kulinariske oplevelse.

Et moderne sous vide-kar

Dataopsamling direkte fra anlæg til sky sikrer, at alle produktioner logges, hvorfor enkelte batches nemt kan spores.

BIPA Gastro Plus

Sous vide-markedet vokser dag for dag. Det gælder ikke kun den private del, men også industrien. Vi ønsker at dele vores viden, indsigt og know-how, hvorfor vi derfor har oprettet et fællesskab, der er drevet af viden og indsigt, der er målrettet fødevareindustrien.

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.