BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense.
Vi producere og samler det komplette anlæg på vores fabrik i Odense, så al viden omkring anlæggets opbygning og drift er samlet et sted.
Jeres garanti for et komplet anlæg hvor det hele spiller sammen.

Tag allerede kontakt til os i dag og hør om jeres muligheder for at producere fødevarer sikkert med Sous Vide. Torben Banke 5385 8673

Om BIPA Gastro

Sous vide betegnes ofte som Michelin-kokkenes hemmelige våben, men metoden har været brugt i årtier i danske og udenlandske restauranter.

Hemmeligheden er efterhånden ved at slippe ud, og delikatesser, hospitaler, plejehjem og storkøkkener har fået øjnene op for den franske metode, der giver perfekte, ensartede resultater hver gang uden at gå på kompromis med fødevaresikkerhed eller den kulinariske oplevelse.

BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien.

Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og automationsbranchen, hvor sporbarhed, datalogning og visualisering er en selvfølgelighed, har BIPA Gastro designet, udviklet og produceret markedets mest nyskabende og intelligente produktionsanlæg til storkøkkener, delikatesser etc., som vil producere professionelt og fødevaresikkert efter den originale sous vide-metode.

Et intelligent sous vide-kar

Næste generations sous vide-udstyr til industrien

Den kulinariske oplevelse er afgørende for alle køkkener – og jeres køkken behøver ikke at have en Michelin-stjerne for at lave mad som en, der har.

Der er strenge krav til fødevaresikkerhed i Danmark, hvorfor sous vide er en oplagt tilberedningsmetode. Det har tidligere været besværligt at visualisere opsamlet data fra sous vide-produktioner, men med den nyeste teknologi er datalogning og visualisering af relevante værdier en del af produktionsapparatet.

Det er hér vores sous vide-kar kommer ind i billedet.

Vi sikrer høj fødevaresikkerhed

Høj sikkerhed ved produktion og logning direkte i skyen

Det giver nye, unikke muligheder for at overvåge og monitorere processen fra start til slut samt mulighed for ekstern rådgivning og fejlfinding.

Det giver tryghed. Ikke kun for personalet, men også for forbrugeren. Al data er tilgængeligt i skyen, hvor virksomheden og fødevaremyndigheder nemt kan kontrollere produktionen, finde historiske data og vise samtlige batches.

Et intelligent sous vide-kar

Den teknologiske udvikling har givet os nye, unikke muligheder. Vores sous vide-kar er topmoderne, hvor vi gennem datalogning- og visualisering styrker hele produktionsapparatet – og på samme tid gør det nemt for personalet.

 

Vi ved, hvor vigtig fødevaresikkerhed er – uafhængigt af produktionsstørrelse. Vores sous vide-kar, kombineret med avanceret datalogning direkte i skyen, sikrer, at I overholder selv de strengeste krav til jeres produktionsapparat.

Høj fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er et af vores nøgleområder. Fra dag et har det været øverst på vores liste over funktionalitet. Vi har sikret, at vores sous vide-kar overholder alle gældende regler og love. Men vi er ikke stoppet her …

Datalogning direkte i skyen

For at sikre, at alle produktioner, batches og værdier er logget korrekt, bliver data automatisk sendt direkte i skyen. Data opbevares og kommunikeres efter IEC 62443, hvor det på samme tid er muligt at tilgå disse eksternt.

Bygget på viden og indsigt

I mere end 25 år har vi arbejdet med automation. Det har givet os et unikt udgangspunkt for at producere et af markedets mest avancerede sous vide-kar.

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.